Despre Noi

 

Infiintata in anul 2003,compania Panel International Doors din Ploiesti, produce si comercializeaza panouri compozite si paneluri ornamentale din pvc pentru usi(albe si colorate) .Cu o capacitate de productie de peste 500 unitati lunar, firma noastra a incheiat contracte de colaborare cu un numar important de parteneri, reprezentati, in special de producatori din domeniul tamplariei termoizolante.

 

Incepand cu anul 2009 am devenit dealer exclusiv in Romania al celui mai mare producator de paneluri ornamentale din Europa si anume Grad-Export d.o.o- www.grad-export.hr. Gradul sporit de efectuare a lucrarilor de constructii in domeniul imobiliar determina o majorare semnificativa a cererii de paneluri ornamentale pentru usi. La aceasta categorie de materiale se consemneaza o diversitate a ofertei, numeroase firme promovand sortimente diferite. Totusi, daca se realizeaza o analiza a caracteristicelor de performanta, in multe cazuri, produsele livrate la un pret scazut nu corespund exigentelor normelor europene. Prin intermediul materialelor performante promovate in randul clientilor, societatea noastra a reusit sa se impuna in bransa furnizorilor.

 

Totodata nivelul de pregatire profesionala a angajatilor si onorarea rapida a comenzilor constituie premisele consolidarii imaginii de firma. Sortimentele de paneluri ornamentale din pvc, aluminiu si hpl pentru usi de intrare sunt furnizate intr-o gama variata de culori si finisaje, fiind realizate la comanda, in functie de tipul de geam, precum si de modelul prevazut in proiect(vitraje prelucrate prin fatetare ornamentala in diverse nuante, cu folii speciale, fir din plumb, sau imitatie de metal topit-aur/argint,baghete ornamentale etc.).Cu ajutorul insertiei din polistiren extrudat de densitate mare se obtine o izolare termica optima. De asemenea se poate opta pentru variantele cu ramforsare(o placa din pvc suplimentara in interior) ceea ce asigura o mai buna rezistenta mecanica.Suprafata foii mobile nu se incarca electrostatic si este rezistenta la socuri mecanice,avand o comportare buna la factorii agresivi de mediu.

 

 

 

Telefon: 0787.820.648


 

Ne puteti gasi si pe :

 

     


 

Downloadeaza Catalogul

 


Vizitatori On-line :